Alueet

Kemijärvellä on tarjolla vapaita yritystontteja teollisuus- ja matkailualan yrityksille. Kemijärven kaupungilla on myytävänä ja vuokrattavana myös teollisuuskiinteistöjä. Ydinkeskustassa on vapaana kivijalkakaupoille yksityisten omistuksessa olevia tiloja.

Kemijärvellä on neljä teollisuuden käyttöön kaavoitettua aluetta. Patokankaan teollisuusalue sijaitsee sähköisen junaradan päätepisteessä. Alueella toimii puunjalostusyritys ja siellä sijaitsee myös raakapuuterminaali.

Pöyliöjärven teollisuusalueella on vapaana isohkoja tontteja. Tällä hetkellä alueella toimii hitsauspalveluyritys.

Isolehdon alue sijaitsee kantatie 82 välittömässä läheisyydessä. Alueella toimii mm. Autonkorjaus –ja huoltopalveluja tarjoava yritys sekä työkaluja ja koneita myyvä yritys.

Särkikankaan teollisuusalueella on vapaina useita tontteja. Nykyisin siellä toimii mm. Maanrakennus- ja kuljetusyrityksiä, sekä keittiökalusteita valmistava yritys ja hitsauspalveluyritys.

Teollisuusalueiden ja tonttien tarkemmat tiedot:

Linkki tonttitietoihin, teknisen sivuille.

Karttakuva, kun valmistuu.

Tonteista lisätietoja, linkki kaupungin teollisuustonttien sivuille.

Teollisuuskiinteistöjen tarkemmat tiedot, linkki tilaliikelaitoksen ko. sivulle.

Mikäli olet kiinnostunut sijoittumaan Kemijärvelle, ota yhteyttä! Paikallistuntemuksemme avulla löydämme juuri sinun yritystoiminnallesi sopivimman tontin tai kiinteistön. Ota yhteyttä

Jukka Rinne
Toimitusjohtaja
+358 (0)40 562 5615
jukka.rinne@kemijarvi.fi

Jari Polvi
Yritys- ja hankeasiantuntija
+358 (0)40 734 4152
jari.polvi@kemijarvi.fi